Shira të rrëmbyeshëm në Studeniçan të Shkupit (VIDEO)

80

 

 

Moebel THEMA

Shirat e rrëmbyeshëm kanë vërshuar rrugët në Studeniçan të Shkupit, raporton SHENJA.

Rrugët e fshatit siç mund edhe të shihet në videon më poshtë, u ngjajnë lumenjëve, ndërsa intensiteti i të rreshurave vazhdon të jetë i njejtë.

Banorët e Studeniçanit thonë për TV SHENJA se shiu i rrëmbyeshëm filloi që në orën 17:30 dhe ende vazhdon të bjerë.

Comments