Shitësi më interesant që keni parë në Kosovë: Hajde..speca Adidas, molla HD

19,133

Shitësit si Ali Curri janë të rrallë.

Ani pse viteve të fundit nuk ka shumë përfitime nga puna që bën, kjo nuk e ndalon që ndaj konsumatorëve të jetë shumë i kujdesshëm dhe gjithmonë në humor të mirë.

Ai tregon se edhe vëllai i tij është marrë me këtë punë.

Gjatë punës së tij, ai ka shumë momente të veçanta.

Humori i tij është i jashtëzakonshëm. Për ta parë, klikoni linkun më poshtë.

Comments