Shiu mbush rrugët e Pejës (Foto)

287

pp_1478595006-9108650-e1478595799133-780x439

Reshjet e mëdha të shiut që po vazhdojnë nga dita e djeshme kanë nisur të krijojnë probleme në vend. Sot, siç edhe shihet në këto fotografi të siguruara nga nja qytetar i Pejës, uji ka mbuluar oborret e disa shtëpive në rrugën Pejë – Vitomericë. Nga këto fotografi shihet se si edhe rruga afër shkollës […]

Reshjet e mëdha të shiut që po vazhdojnë nga dita e djeshme kanë nisur të krijojnë probleme në vend.

Sot, siç edhe shihet në këto fotografi të siguruara nga nja qytetar i Pejës, uji ka mbuluar oborret e disa shtëpive në rrugën Pejë – Vitomericë.

Nga këto fotografi shihet se si edhe rruga afër shkollës ekonomike në Pejë, është e mbuluar nga uji dhe ka vështirësi në kalimin e saj.

 E po ashtu është rritur edhe niveli i kanalit “Çokolica”.

p_1478595003-3896015

pp_1478595006-9108650

ppppp_1478595013-9844702

Comments