Shkarkim rrufesh mbi Prishtinë

92

Kosova është përfshirë nga një stuhi gjatë pas ditës të së hënës.

Në shumë vende ka pasur rrebesh dhe edhe shkarkime rrufesh.

Prishtina Weather ka publikuar këtë pamje të shkarkimit të rrufeve mbi kryeqytetin e Kosovës.

Comments