Shkupjani vdes duke tentuar të kalojë lumin

249

Moebel THEMA

1

Shkupjani 76 vjeçar me inicialet B.S, ndërsa ishte duke i kullotur kafshët e tij, në një kohë, duke kaluar lumin e Pçinjës, ra në ujë dhe vdiq.

Vdekjen e konstatoi një mjek, dhe pastaj trupi inspektues, trupi i të ndjerit i është dorëzuar familjes për varrim

Comments