Shmanget një aksident ajror mes SHBA-ve dhe Rusisë

185

Shmanget një aksident ajror mes SHBA-ve dhe Rusisë

Tashmë, avionët rusë dhe amerikanë që operojnë në Siri, mund të komunikojnë mes tyre. Këtë e ka bërë të ditur një zyrtar rus, këtë të premte.

Kjo vjen pasi një incident ajror për pak ka ndodhur midis SHBA-ve dhe Rusisë, disa ditë më parë.

Sipas zyrtarit rus, më 17 tetor, një avion dhe një avion amerikan kanë kaluar pranë njeri-tjetrit në Siri. /Syri.net/

Comments