Shpallja e Pavarësisë së Çamërisë (VIDEO)

218

Moebel THEMA

1

Shpallja e pavarësisë po ndodh nga Këshilli gjithëpërfshirës i popullit çam dhe arvanitas. Në Kosovë, po marrin pjesë përfaqësues nga Mali i Zi, Maqedonia, lugina e Preshevës dhe të gjithë përfaqësuesit e shoqatës “Çamëria”, nëpër komunat e Kosovës.

Shpallja e Pavarësisë së Çamërisë ndodh sot, deklarata lexohet në Vlorë, Deçan dhe Komoran

Shpallja e pavarësisë së Çamërisë pritet të shpallet në ora 14:00. Për këtë arsye, në Deçan janë mbledhur anëtarë të Ballit Kombëtarë të Kosovës.

Deklarata e shpalljes së pavarësisë do të lexohet në të njëjtën kohë edhe në këtë takim.

Në takim po marrin pjesë kryetari Selmon Berisha, nënkryetari Hasan Sala dhe bashkëpunëtorë tjerë të Ballit Kombëtarë.

Comments