Shpërndahen protesuesit dhe forcat policore

170

 

Shpërndahen protesuesit dhe forcat policore (video)

Protesuesit kanë filluar të largohen në drejtim të Teatrit pas thirrjes së Lëvizjes Vetëvendosje që ata të shpërndahen, raporton Gazeta Express.

Siç ka thënë VV është arritur qëllimi pasi është shtyrë votimi për Demarkacionin. Ashtu si VV edhe AAK-NISMA e kanë quajtur fitore shtyrjen e Demarkacionit. Gjithashtu edhe forcat e policisë kanë filluar të shpërndahen.

Comments