Shpërthejnë skandalet me stafin e caktuar për Universitetin “Nënë Tereza” (VIDEO)

144

Moebel THEMA

Pas publikimit të përbërjes së plotë të Stafit Akademik të Universitetit “Nënë Tereza” Alsatmëson se një pjesë e madhe e profesorëve nuk bien në fushat e tyre përkatëse. Mjeku Aziz Pollozhani, zgjidhet profesor ordinar në lëmin e nutricionizmit. Pollozhani në jetën e tij profesionale nuk është marrë me këtë lëmi.

Bistra Netkova një doktore e shkencave juridike zgjidhet në Fakultetin e Shkencave Teknologjike, zgjidhet profesor inordinar në lëmin Komunikim i punës. Por Netkova ka doktoruar në fushën e shkencave juridike dhe nuk ka asnjë ndërlidhje shkencore-akademike, arsimore e profesionale me komunikimin e aq më pak me komunikimin e punës.

Për më shumë ndiqeni kronikën e Alsat M:

 

Comments