Shpërthen dhuna në rrugët e Hamburgut (VIDEO)

264

Në rrugët e qytetit gjerman të Hamburgut është duke u zhvilluar në këto momente një protestë e madhe e të rinjve anti-globalizim.

Nesër në këtë qytet mbahet Samiti i G20. Forca të shumta policie janë në rrugë ndërsa nuk mungojnë thyerjet e xhamave dhe makinave.

Comments