Shpërthen Nait Hasani: Ju vraftë Zoti dhe gjaku i të burgosurve të vrarë!

227
nairt

Deputeti i PDK-së, Nait Hasani tha se kryetari i Nismës, Fatmir Limaj, është duke u persekutuar. Sipas tij, aktakuzat e ngritura kundër tij, po bëhen me qëllim të njollosjes së luftës së UÇK-së.

Hasani, përmes një postimi në Facebook, tha se “akuza e re kundër Fatmir Limajt për të satën herë e dëshmon persekutimin e tij shpirtëror, familjarisht dhe luftën e pa kompromis kundër UÇK-së nga Serbia me elemente shqiptar dhe të gjykuar nga miqtë ndërkombëtar përmes Gjykatës Speciale për dënime speciale për komandantët dhe ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”.

Ai tha se drejtësia në Kosovë është e tmerrshme.

Postimi i plotë:

“AKUZA DHE DENIME POLITIKE NGA EULEX-I

Akuza e re kunder Fatmir Limajt per te saten here e deshmon persekutimin e tij shpirteror familjarisht dhe luften e pa kompromis kunder UCK- se nga Serbia me element Shqiptar dhe te gjykuar nga miqte Nderkombetar permes Gjykates Speciale per denime speciale per Komandantet dhe ushtaret e Ushtrise Clirimtare te Kosoves.

Lume Deshmoret qe rane per atdhe dhe jane vlere e virtyt njerezor i Atdheut.

Tmerr per drejtesin tone, Mjerim politik per drejtesin politike Nderkombetare. Ky eshte gjykim politik i politikes Nderkombetare kunder UCK-se, sepse, kinse per nje shpulle denohet Komandanti i Pergjithshem i UCK-se Sylejman Selimi; per nje vrasje inekzistente denohet Komandanti i zones se pare te Drenices Sami Lushtaku dhe per mos ndalim ne vrasje, pa qene ne vend ngjarje, ngritet akuze e do te gjykohet per te njeten veper per te terten here, njehere ne Hage dhe i shpallur i pfajshem, ne Rastin Klecka Komandanti i Brigades 121 te UCK-se Fatmire Limaj.
Kjo nuk do Koment.
Ne rastin e Masakres ne Burgun e Dubraves jane vrare 130 te burgosur shqiptar mbrenda burgut nga Shteti Serb nga perseonat me emer e mbiemer nga Ministri, Zavendesministri i Drejtesise se Shtetit Serb, nga drejtori i Burgut, komandanti i burgut, gardianet dhe te burgosurit serb te cilet jane te lire dhe jetojne ne Serbi ne mbrojtje te Shtetit Serb me kallzimet e bera nga shoqata e te Burgosurve politik Shqiptar dhe Fondi per te Drejtat Humanitare ne Beograd dhe qe sa vite nuk ka asnje veprim ne arrestimin e gjykimin e tyre, as nga Serbia, as nga Bashkesia Nderkombetare.

Po duhet ta din te gjithe ato Institucione te Dretesise Vendore e Nderkombetare, qe e heshtin kete krim, kete Masaker te tmerrshme,

Ju vraft Zoti dhe gjaku i te burgosurve te vrare !

Kurre ama Kurre femije mos ju lindte ne Shtepite e atyre Prokuroreve dhe Gjykatesve Vendor e Nderkombetar qe e heshtin e nuk e denojne kete Masaker, kete Gjenocid te tmerrshem ne Burgun e Dubraves.

Ndersa Gjykohen e Denohen Ushtaret e Ushtrise Clirimtare te Kosoves, per luften e drejte clirimtare, per lirin qe ia solllen Kosoves duke e cliruar Kosoven nga Serbia.

Lavdi Deshmoreve dhe luftes heroike te Ushtrise Clirimtare te Kosoves!

Comments