Shqipëri, nxënësit në fillim të çdo jave do të këndojnë himnin kombëtar

162

Me rastin e perkujtimit te 555 vjetorit të vdekjes së heroit kombetar të shqiptarëve, Gjergi Kastrioti-Skënderbeu, kryeministri i Shqipërise, Edi Rama ka shpërndare nje video ku shihen se si nënes nga e gjithe Shqipëria kendojne himnin kombetar.

Moebel THEMA

Rama ka bere te ditur se eshtë marrë vendimi që në çdo fillim të javes se re, nxenësit te kendojne himnin.

“MIREMENGJES dhe me Himnin e Flamurit që kendohet nga të gjithe nxenësit e shkollave sot, ne diten e 555-Vietorit te vdekjes se Heroit tone Kombetar, Gjergj Kastrioti SKENDERBEUT, si edhe me vendimin që keshtu do te kendohet himni ne çdo shkolle, në krye të çdo jave te re mësimore, ju uroi një ditë të mbare”, ka shkruar Rama.

Comments