Shqipëria dorëzohet kundër Spanjës dominuese

181

Image result for albania Spain
Shqipëria dorëzohet në pjesën e dytë kundër superfuqisë në futboll Spanjës transmeton Faktiditor.Ishin dy gola nga Kosta dhe Nolito që i dhanë tre pikë Spanjës dhe i morrën vendin e parë Shqipërisë në një ndeshje të kontrolluar nga yjet e shumtë që luajnë në skuadrat më elitare të Evropës.Shqipëria ka gjashtë pikë ndërsa Spanja një më shumë po aq sa ka edhe Italia që fitoi në fund kundër Maqedonisë.Izraeli poashtu në të njëjtin grup morri një fitore të vështirë kundër Lihtejshtajnit dhe barazohet me Shqipërinë me gjashtë pikë në një grup të vështirë/Faktiditor/.

Moebel THEMA

https://www.youtube.com/watch?v=pGBf0XyjWSU

Comments