Shqipëria hap kufijtë me Kosovën me 1 qershor, Kurti: Këtë javë vendosim dhe ne

314

I ftuar në RTV Ora, kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti u shpreh se këtë javë do të merret vendimi për hapjen e kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë.

Kurti shtoi se ky vendim do të bazohet të Instituti Kombëtar i Shëndetësisë së Kosovës

Kurti: Edhe në këto ditë të kësaj jave duhet ta marrim këtë vendim, duke u bazuar edhe në Institutin Kombëtar të Shëndetësisë së Kosovës, që kufiri mes Shqipërisë dhe Kosovës ta hapet sa më parë. Duam të marrim në vendim politik, por përbrenda të kenë rekomandimet shkencore të Institutit përkatës.

Comments