Shqipëria mbledh Këshillin e Sigurimit Kombëtar: 3 pika kyçe, mes tyre situata në veri

208

Shqipëria ka thirrur Këshillin e Sigurimit Kombëtar. Mbledhja ka nisur që prej orës 14:00.

Moebel THEMA

Të pranishëm janë Kryeministri Edi Rama, Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, Kryeparlamentarja Lindita Nikolla, Guvernatori i Bankës së Shqipërisë Gent Sejko, etj.

3 janë pikat që do të diskutohen në këtë mbledhje. Temat kanë të bëjnë me sulmet kibernetike nga Irani, lufta në Ukrainë dhe pasojat që ajo sjellë në vendin tonë që lidhen me energjinë apo edhe drithërat. Gjithashtu po diskutohet edhe situata në Kosovë. /Gazeta Express

Comments