Shtrenjtohen sërish derivatet e naftës ne RMV

169

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE), miratoi vendimin, me të cilin kryhet rritja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 1,23 % në raport me vendimin e datës 12.10.2021.

Moebel THEMA

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës ЕUROSUPER BS-95 dhe ЕUROSUPER BS-98, si dhe të EURODIZELIT (D-Е V) dhe të VAJIT EKSTRA TË LEHTË PËR AMVISËRI (ЕL-1) rriten për 1,00 den/litër.

Nga data 19.10.2021, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
EUROSUPER BS – 95 76,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS -98 78,50 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 68,50 (denarë/litër)

Comments