Hillary Clinton nuk mund të mbështetej në koalicionin me Obaman. Dhe kjo zë nj vend të rëndësishëm në punën që nuk e bëri ajo, shkruan CNN.

Afrikano-Amerikanët, latinët dhe votuesit e rinj dështuan në përkrahjen në numër Clinton për Shtëpinë e Bardhë.

Clinton pranoi garën para orës 2 të mëngjesit. Para se të mbyllej fushata ajo kishte vetëbesim në fitore. Në fund , sidoqoftë, ajo humbi edhe në disa shtete në të cilat mendonte që ishin të sigurta që do votonin për të siç ishte Wisconsin.