Shumica pas shikimit të kësaj videoje më nuk do t’i hanë këto bonbone.

Nëse jeni njëri ndër miliona njerëzish të cilët i adhurojnë bonbonet gomë dhe bonbonet xhelatinë, mbase do të duhej të mendoni se a është mirë ta shikonit këtë video!

A e dini në përgjithësi që përbërësi i tyre kryesor është xhelatina? A e dini që xhelatina bëhet ekskluzivisht nga mishi i derrit dhe i gjedhit?

E po, a e dini se si duket ai proces? – transmeton Telegrafi.

Nëse mund të përballoni e të mos villni, shikojeni, ndërkaq nëse jeniadhurues i kafshëve dhe vegan, mendohuni mirë:

https://www.youtube.com/watch?v=LRm-vBlX0ig