Si shqiptarë duhet t’I themi Po referendumit

469

Gazmend Aliu
Shqipëria në NATO ndërsa NATO gjithashtu nē Kosovë.E vetmja rrugë e cila na drejton në familjen tonë kombëtare të gjithëve bashkë .Bojkoti i referendumit mundēson të vjedhin akoma, të montojnë raste ende ,të na shkelin dhe të na vrasin .Do të jetë gabim nëse ne si shqiptarë nuk dalim .Maqedonët le të mos dalin në referendum , le ta bojkotojnë ,le të mos kalojë sepse është në përgjegjësinë e tyre.Si shqiptarë duhet t’i themi PO sepse nëpërmjet kësaj e definojmë fatin tonë si komb brenda këtij shteti dhe cdo rrugë tjetër është gabim fatal për ne.

Comments