Si u zhdukën shqiptarët e Plavës dhe Gucisë

137

Emisioni “Gjurmë Shqiptare” në TCh ka sjellë këtë të shtunë realitetin e Plavës e Gucisë, në Malin e Zi.

Si humbën shumica dërrmuese shqiptare? Asimilimi, presioni, betejat për mbijetesë, deri tek përçarja e sotme nga partitë politike.

Për më shumë ndiqni regjistrimin TV.

Comments