Skadoi afati i kontrollimit të votuesve të kontestuar nga KSHZ-ja

314
Skadoi afati i kontrollimit të votuesve të kontestuar nga KSHZ-ja

Sot skadoi afati i Komisionit Shtetëror Zgjedhor për kontrollimin shtesë ose personalisht të kontaktoje me votuesit e kontestuar, pasi që me 19 gusht skadoi afati ku ata kanë pasur mundësi që të paraqiten në Komision

KSHZ në seancën e mbajtur me 23 gusht e shqyrtoi dhe njëzëri e miratoi Raportin e votuesve të paraqitur. Në KSHZ në afatin për paraqitje nga 26 korriku deri me 19 gusht të vitit 2016 kanë arritur 8.922 kërkesa, prej të cilave 8.901 janë pranuar.

Comments