Skandaloze: Pas disa ditëve largohet tabela e dygjuhësisë në shtabin e LSDM në Çair

217

Moebel THEMA

Tabelën e dygjuhësisë në Çair shtabi i LSDM ka vendosur që ta largojë pasiqë e vendosi atë para disa ditësh, shkruan Netpress transmeton Zhurnal.
Pasiqë këtë skandal e zbuluan në opinion, pas disa dite ajo është larguar. Duket se anëtarët e kësaj partie gjatë këtyre ditëve kanë nisur të dorëzojnë librezat e anëtarësisë por që përllogaritjet e partisë kanë qenë që votat e humbura në elektoratin maqedonas do i zëvendësojnë me ato shqiptarë. Dita e hapjes solemne e shtabit dhe numri i vogël i të interesuarve shqiptarë për t\’u bërë pjesë e kësaj partie vendosi që partia deri në momentin e fundit të luajë me kartat nacionaliste dhe më pas të njejtën taTabelën e dygjuhësisë në Çair shtabi i LSDM ka vendosur që ta largojë pasiqë e vendosi atë para disa ditësh, shkruan Netpress transmeton Zhurnal.
Pasiqë këtë skandal e zbuluan në opinion, pas disa dite ajo është larguar. Duket se anëtarët e kësaj partie gjatë këtyre ditëve kanë nisur të dorëzojnë librezat e anëtarësisë por që përllogaritjet e partisë kanë qenë që votat e humbura në elektoratin maqedonas do i zëvendësojnë me ato shqiptarë.
Dita e hapjes solemne e shtabit dhe numri i vogël i të interesuarve shqiptarë për t\’u bërë pjesë e kësaj partie vendosi që partia deri në momentin e fundit të luajë me kartat nacionaliste dhe më pas të njejtën ta
Comments