Skulptori nga Presheva Ismet Jonuzi pjesë e ekspozitës ndërkombëtare “Personal Structures” te Bienales Venice 2017

188

jonnnn

Nën organzimin e  Qendrës Kulturore evropaine në Palazzo Mora, Palazzo Bembo, Palazzo Michiel dhe në Parkun Publik të Venecias ne  “Ekspozita “Personal Structures” prezentohet me punimet e tija skulptori i njohur shqiptar nga Presheva prof. Ismet Jonuzi. njofton  agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Skulptori, artisit i meriituar nga Kosova Lindore Ismet Jonuzi eshte ftuar nga GAA “Foundation” e organizuar nga Qendra Kulutrore Evropiane që do të prezantohet në kuadër të Bienales Venice 2017 që hapet me 13 maj-26 nëntor të vitit 2017.

“Ne kete epsozite nderkombëtare do të prezentohem me nje ser punimesh artistike kryesisht skulpture. Ftesa ne ketë samit te skulptoreve botëror eshte nje nder jo vetm per mua dhe Preshven, por edhe per Kosovën dhe shiptaret..” ka thëne prof. Ismet Jonuzi artist i meritur dhe mjeshte ri skulptures për agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”  ismmsss

Comments