Snajperisti vret kryetarin e qytetit dhe dy gazetarë në Finlandë

190

auto_20161204141633820646_11480857907

Një snajperist ka vrarë një kryetar komune dhe dy gazetarë jashtë një restoranti në Imatra, një qytet i vogël finlandez në afërsi të kufirit me Rusinë, raporton Independent

Policia ka konfirmuar se një 23 vjeçar vendas është arrestuar.

Comments