Sot ditëlindja e Komandant Sokolit, ja çka i shkruan biri i tij (FOTO)

170

Moebel THEMA

komandsant-640x431

Sot është ditëlindja e Sami Ukshinit- të njohur si komandant Sokoli, i cili është i paraburgosur në burgun e Manastirit, si njëri nga të akuzuarit e Grupit të Kumanovës për ngjarjen e 9 dhe 10 majit të vitit të kaluar. Por një urim i veçantë për të është bërë nga djali i tij, Ari Ukshini, i cili nga largësia përmes rrjetit sociale facebook, i ka dërguar mesazh urimi babait:

ari

“I shtrejti Im Babi sot eshte ditelindja jote, stë kemi afër që festojmë së bashku,por me zemër të mbaj gjdo ditë gjdo moment.Ti je krenaria ime edhe aty ku gjindesh na jep forcë,te uroj nga zemra ditëlindjen uroj që të kesh jet të gjat 100 vjet.Je bota ime.”

Comments