Sot mbahet kongresi i LSDM

190

Moebel THEMA

sddd

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë (LSDM) sot do ta mbajë kongresin e 20-të.

Në kongres do të mbajë fjalim kryetari i partisë Zoran Zaev, i cili pas pjesës së punës, do t’i komunikojë edhe konkluzionet dhe vendimet e aprovuara të delegatëve.

Comments