Sot përballja e parë e dy burrave më të fuqishëm në botë

236

E gjithë bota sot sytë nga samit i G20, dy burrat më të fuqishëm në botë ndajnë të njejtën dhomë.

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin dhe presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, takohen sot në Hamburg, Gjermani, ku pritet të diskutojnë rreth marrëdhënieve SHBA-Rusi, armë bërthamore, terrorizmin, Korenë e Veriut, dhe luftën në Siri, shkruan Dailystar.

Ekspertët kanë paralajmëruar se Trump dhe Putin mund t’i japin fund kërcënimit të papranueshme të luftës bërthamore.

E gjithë bota sot sytë nga samit i G20, dy burrat më të fuqishëm në botë ndajnë të njejtën dhomë. Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin dhe presidenti i SHBA-ve, Donald Trump, takohen sot në Hamburg, Gjermani, ku pritet të diskutojnë rreth marrëdhënieve SHBA-Rusi, armë bërthamore, terrorizmin, Korenë e Veriut, dhe luftën në Siri, shkruan Dailystar, transmeton lajmi.net. Ekspertët kanë paralajmëruar se Trump dhe Putin mund t’i japin fund kërcënimit të papranueshme të luftës bërthamore.

Comments