Sot u varros kumanovarja që e humbi jetën në vërshimet në Shkup

181

Sot u varros kumanovarja që e humbi jetën në vërshimet në Shkup

Zhaklina Bozhinovska nga Kumanova e cila tragjikisht e ka humbur jetën nga vërshimet në Shkup, është varrosur sot në varrezat e qytetit në Kumanovë, transmeton TetovaSot.

Varrimi i Bozhinovskës është caktuar në ora 15, ndërsa me rastin e vdekjes së saj, nga ana e Forumit të gruas të LSDM-së në Kumanovë është mbajtur një seancë përkujtimi.

Bozhinovska ishte e punësuar në ndërmarrjen publike “Pastrim dhe gjelbërim”.

Comments