Spasov ngre padi ndaj personave “që e sulmuan”

180

Zëvendës ministri për punë dhe politikë sociale, Dime Spasov, ka ngritur padi ndaj një grupi shqiptarësh të cilët sipas tij shkaktuan incidentin mbrëmjen e së premtes.

Sipas Spasov, këta persona e kanë ndjekur dhe e kanë sulmuar me qëllim.

Ndërkohë, zëvendës ministri i ka hedhur poshtë pretendimet se ai ishte shkak i aksidentit, sikurse e kanë pyetur edhe gazetarët.

MPB ka konfirmuar edhe më herët se Spasov është shkaktari i disa aksidenteve.

Comments