Spasovski: Qytetarët të lajmërojnë në MPB nëse përballen me sjellje të keqe nga policia

221

Po luftojmë për drejtësi dhe qetësi e kjo do të thotë edhe pranim të ligjeve në mënyrë joselektive nga të gjithë ata që i shkelin, kështu ka deklaruar ministri i punëve të brendëshme Oliver Spasovski.

“Dje është realizuar një aksion i përbashkët nga MPB, Inspektorati shtetërorë i tregut, DAP dhe Inspektorati shtetërorë i punës dhe qëllimi ka qenë që të ndërmeren masat ndaj të gjithë atyre që në ndonjë mënyrë shkelin ligjin dhe po cënojnë qetësinë publike”, ka thënë Spasovski.

Comments