Specialja prej sot në hapësira të reja, janë vërejtur forca të mëdha policore

272

rokuroria Speciale Publike prej sot dhe zyrtarisht hetimet për rastet që lidhen me përgjimet e paligjshme do të vazhdojnë në hapësirat e reja në lagjen ‘Franklin Rousvelt’. Që në mëngjes para objektit të PSP janë vërejtur forca të mëdha të sigurisë, gjë që nuk ishte karakteristikë për zyrat në periferinë Mitropolit Teodosij Golloganov, njofton Meta.

Nuk ka informacione nëse sot në hapësirat e reja do të vijnë personat e thirrur nga PSP në lidhje me rastet që i udhëheq kjo Prokurori.

Comments