Spiunohet modeli Z5 nga BMW dhe Toyota, që lansohet më 2018 (Foto)

341

 

BMW dhe Toyota janë duke punuar për ‘platformën e një veture të vogël sportive’, që është zëvendësim i Z4 dhe Supra Model.

Megjithëse kompanitë nuk kanë dhënë detaje, spiunët ia kanë dalë ta fotografojnë këtë makinë, që besohet se do të quhet Z5.

Spiunohet modeli Z5 nga BMW dhe Toyota qe lansohet me 2018 foto 2

Për debutimin e kësaj veture, duhet të pritet deri në fund të vitit të ardhshëm, apo në fillim të 2018-ës.

Është herët të flitet për çmimin, por mendohet se do të fillojë nga 50 mijë dollarë.

Comments