Strasburg, eurodeputetët rrihen me grushta,Woolfe në gjendje të rëndë

148
	strasburg

Përfundon në një dramë të vërtetë konflikti mes eurodeputetëve të UKIP në Strasburg.

Eurodeputeti 49-vjeçar Steven Woolfe kandidati për kreun e partisë britanike UKIP është goditur në fytyrë  duke përfunduar në tokë ku koka i është pëplasur me një objekt metalik. Woolfe u godit nga një tjetër anëtar i partisë.

Më pas ai është dërguar në spital në gjendje të rëndë shendetësore.

Lajmi u konfirmua nga eurodeputeti dhe ish-kreu i UKIP Nigel Farage.

	strasburg

strasburg

Comments