Strugë, Ndihma për Hasanbegun edhe nga Ladorishti dhe Belica!

149

 


Strugë, Ndihma për Hasanbegun edhe nga Ladorishti dhe Belica!

Moebel THEMA

Banorët shqiptarë të rajonit të Strugës vazhdojnë të dëshmojnë humanitetin e  tyre, duke grumbulluar ndihma për zonat e përmbytura nga shiu në Shkup. Me iniciativë të Shoqatës Islame nga Ladorishti, drejtë Hasanbegut janë nisur ndihma të konsiderueshme materiale, mes të cilave edhe paisje elektrike, mjell, vaj si dhe veshmbathje transmeton Drini.mk.

Poashtu edhe fshati Belicë e poshtme ka zhvilluar një aksion të tillë. Për disa ditë Bashkësia lokale ka gru,bulluar ndihma të donuara nga banorët e këtij vendbanimi, materiale ushqyese dhe higjenike duke i transportuar të njejtat drejtë Hasanbegut,

Ditë më parë një sasi të konsiderueshme të ndihmave u dërguan nga Veleshta, ndërsa edhe komuna e Strugës drejtë Hasanbegut transportoi ushqime dhe mjete pune për të ndihmuar banorët e zonave të përmbytura.image-0-02-01-329d27cc2f71375b3a38b0aec578cc45390835827c95e810b0120910d6ae507c-V-640x480image-0-02-01-401d04ee7f488874f342e2813b7d3bd22fafa6a7fe549994096b6ee57298b9a9-V-640x480FB_IMG_1471631597453-640x480

Comments