Super-skandali seksual i Trump, i publikojnë videon ku i propozonte një 10-vjeçareje (VIDEO)

135

Moebel THEMA

truump
Në mes të akuzave seksuale ndaj Donald Trump i cili është një ndër kandidatët pretendentë për President të Amerikës është edhe videoja e publikuar së fundmi. Në këtë video të xhiruar në vitin 1992, “maniaku” fikson takimin me një vajzë 10 vjeçe dhe deklaron se në 10 vite ai do të bëhej i dashuri i kësaj vajze.

Në pamjet filmike duken një grup vajzash të vogla në shkallë lëvizëse, Donald Trump që në atë kohë ishte 46 vjeç, i afrohet njërës prej tyre dhe i thotë se në 10 vite do të dilnin bashkë.

Kjo është një ndër skandalet e tjera që i shtohen Donald Trump, përveç kritikave, mediat i kujtojnë Trump edhe thënien që ai ka cituar në lidhje me vajzën e tij, që nëse ajo nuk do të ishte e bija do të dilte edhe me të.

 

Comments