Suzana Saliu kthehet te Avokati i Popullit

207

Suzana Saliu kthehet te Avokati i Popullit

Moebel THEMA

Parlamenti pasditën e sotme ka zgjedhur Vllade Bogdanovskin anëtar të Këshillit gjyqësor, ndërsa Suzana Saliun dhe Jovan Andonovskin për zëvendës të Avokatit të popullit.

Deputetët kanë votuar edhe marrëveshjen për bashkëpunim për çështje të integrimeve evropiane mes qeverive të Maqedonisë dhe Kosovës, ligjit për ratifikim të marrëveshjes për themelimin e Fondit për Ballkanin perëndimor dhe tjera

Comments