Sylë Hoxha: Dehari kishte gërvishtje në qafë dhe duar

224

sylh2-e1478372933370-780x439

Vdekja e Astrit Deharit, nga Prokuroria Themelore në Prizren është regjistruar si vdekje e dyshimtë.

Këtë vlerësim e bëri të ditur Sylë Hoxha, kryeprokurori i kësaj prokurorie.

“Rasti është vdekje e dyshimtë,” tha ai, duke shtuar se e ka parë trupin e viktimës. “E kam pa trupin e viktimës, ka gërvishtje në qafë e në duar (por, jo gjak).Kemi informata se ka përdorë medikamente, mirëpo asgjë në shumë nuk mund të themi për momentin. Jemi në pritje të ekipeve të mjekësisë ligjore për detaje më të sigurta.

Comments