Tallje apo neglizhencë me gjuhën shqipe në spitalin e Strugës ?! (Foto)

245

 


Tallje apo neglizhencë me gjuhën shqipe në spitalin e Strugës ?! (Foto)

Gabimet skandaloze në drejtëshkrimin e gjuhës shqipe, tashmë janë bërë një ndodhi e zakonshme në institucionet shtetërore ndaj të cilave akoma nuk po merren masa dhe nuk po gjindet një zgjedhje që këto veprime të mos përsëritentransmeton Drini .mk.

Fotografitë e mëposhtme dëshmojnë këtë realitet të zymtë edhe në Strugë, respektivisht në spitalin e përgjithshëm të qytetit ku situata është sic mund të shihni në fotografitë e mëposhtme.

received_10155098837146258-640x480received_10155098837206258-640x480

Comments