Taravari konfirmon marrëveshjen mes LR-PDSH-së dhe UNITETIT

239

Moebel THEMA

taravari-620x330

Arben Taravari

Të dashur shqiptarë, kemi kënaqësinë t’iu lajmërojmë se nesër Opozita e Bashkuar nis zyrtarisht rrugën e saj drejt Fitores!
Ne nuk jemi një parti, ne jemi një familje, një mision, ne jemi skuadra e re, ajo që do fitojë të drejtat e shqiptarëve!
Bëhuni pjesë e historisë, të cilën kësaj here do ta shkruani Ju!
Na qoftë rruga e lehtë!
Zoti qoftë me ne!

Comments