Të rinjët Kumanovarë vijnë me një projekt të madh

284

Një grup  këngtarësh  nga qyteti i Kumanovës kryesisht të rinjë  kanë bashkpunuar për të sjellur një projekt shumë të madh, të cilin e kanë quajtur KUMANOVA REPRESENT. Ato shtojn se me bashkpunimin e tyre duan që  Kumanovën sa më mirë ta prezantojn para publikut, shkruan Special.mk. Gjithashtu priten projekte edhe më të mëdha nga ky band muzikor./Special.mk.

Më posht mund ta ndiqni dhe këngën e re të tyre.

Comments