Një tërmet tjetër sot u regjistrua rreth orës 11:50 në rajonin e Shkupit. Kjo lëkundje e tokës vjen sërish pas dridhjeve serike që ndodhën dje dhe mbrëmë. Tërmeti i radhës sot ishte me fuqi më të vogël dhe ka zgjatur shumë shkurt.

Tërmeti ka qene me intensitet 2.3 balle me thellesi 1 km dhe me epiqender 6 km nga Shkupi.