Tetovë, 29 vjeçari sulmon fizikisht policin

358

Më datë 24.06.2018 rreth ores 02 e 45 minuta në Tetovë, në udhëkrqin mes rrugëve ,,Ivo Rribar Llola,, dhe rrugës ,,Strasho Pinxhur,, në afërsi të një objekti hotelerik, pjestarët e policisë nga SPB Tetovë, kanë vërejtur dy persona të panjohur ,të cilët kanë prishur rendin dhe qetsinë publike, ku janë përleshur mes veti.

Gjat marjes së masave, ku si qëllim ka qenë ndalimi I prishjes së rrendit dhe qetësisë publike, njëri nga personat ka sulmuar fizikisht pjestarin e policisë, ku menjëherë I njëjti është arestuar në Stacionin policorë Tetovë, I njëjti është identifikuar dhe se bëhet fjalë për 29 vjeçarin M.N. nga Tetova.

Për rastin është njoftuar edhe prokurori publik, dhe ndaj sulmuesit do të pasojn edhe padi adekuate.

Comments