Tetovë/ Vidhet një xhami

544

Në Tetovë, në rrugën MirceAcev është grabitur një xhami.

Moebel THEMA

Raportimi në stacionin e polices mësohet të jetë bërë dje në orën 18 e 40 minuta në stacionin policor Tetovë.

43 vjeçari H.R, hoxhë në xhaminë që gjendet në rrugën Mirce Acev, ka lajmëruar se ditën e djeshme një hajdut i panjohur ka kryer vjedhje në xhaminë e tij.

Hajduti është futur në xhami, ka dëmtuar arkën metalike për mbledhjen e donacioneve dhe ka marrë paratë e mbledhura.

Comments