THAÇI: DO T’I MBËSHTESIM LIGJET PËR PPS NË KUVEND MIRËPO NUK DO T’I NJOHIM ZGJEDHJET NËSE VËRTETOHEN PARREGULLSI

152

Moebel THEMA

Mbajtëm takim  konstruktiv me zotëri Hanin, tha lideri i PDSH – së Menduh Thaçi, pas takimit me eurokomesarin për zgjerim dhe fqinjësi të mirë .

Thaçi tha se Partia Demokratike Shqiptare  do t’i mbështetë projekt –ligjet e  prokurores speciale Katica Janeva që i ka paraqitur në Kuvend , në mes të tjerave edhe për vazhdimin e mandatit të Prokurorisë Publike Speciale, si dhe ligjin për mbrojtjen e dëshmitarëve.

“Nuk do t’i njohim rezultatet e zgjedhjeve të ardhshme nëse vërtetohen  parregullsi “, tha Thaçi.

Han më herët u takua me organizatat qytetare , me kryetarin e qeverisë teknike Emil Dimitrievin dhe me prokuroren Katica Janevën.

Comments