THAÇI: Ekonomia, elementi më i rëndësishëm i platformës sonë

89
THAÇI: Ekonomia, elementi më i rëndësishëm i platformës sonë

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) platformën e saj e shpalosi para qytetarëve të Tetovës, ku kreu i kësaj Partie Menduh Thaçi edhe njëherë theksoi se elementi më i rëndësishëm i platformës së tyre është ekonomia. Thaçi tha se me PDSH-në në pushtet bursat, pensionet dhe pagat nëpër insitucione do të jenë të barabarta me ato të maqedonasve.

“Tashmë është e qartë se Bashkësia ndërkombëtare ka një qëndrim jashtëzakonisht negativ ndaj BDI-së dhe VMRO-së”, tha lideri I PDSH-së, Menduh Thaçi

Comments