Sot kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare, Menduh Thaçi është në pyetje informative në Prokurorinë Speciale Publike, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ai para disa minutave është futur në objektin e PSP-së ku e pret Fatime Fetai me kolegët tjerë.

Së bashku me Thaçin para PSP-së do të flasin edhe Silvana Boneva nga OBRM-PDUKM dhe Samka Ibrahimovski nga partia rome, PEPR. Thaçi, Boneva dhe Ibraimovski janë thirrur si dëshmitarë, konfirmojnë nga partia.

Thaçi PSP