The Independent: Flamuri shqiptar më i bukuri në Evropë (Foto)

221

flamuri
E përditshmja britanike “The Independent” ka botuar një artikull kushtuar flamujve, ku flamuri shqiptar vlerësohet si më i bukuri në Evropë.
Shtetet e Evropës kanë flamuj të bukur, dhe kështu të paktën duken edhe të vendosur në hartën e kontinentit, por ai që bie më së shumti në sy dhe që është cilësuar si më i bukuri është flamuri shqiptar, transmeton Telegrafi.

3

Gjithashtu është publikuar një hartë tejet e bukur e Amerikës së Jugut, me kufij të përcaktuar nga flamujt që kanë krijuar një përzierje të mrekullueshme me njëri-tjetrin.

Bosnja dhe Hercegovina është favoritja jonë, por ne personalisht mendojmë që flamuri i Shqipërisë është më i bukuri.

2

Comments