Një incident ka ndodhur në rajonin e Likovës, ku është thyer shtabi zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim në Sllupçan, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Nuk ka të dhëna nëse sulmi ka prapavijë politike. Policia është njoftuar për rastin dhe ka ndërmarrë masa për ndriçimin e rastit.

bdi-sllupcan