Tiranë, alarm fals për bombë në një makinë, policia shoqëron shoferin

469

tirane

Një alarm fals për bombë u njoftua për një makinë që ishte e parkuar tek Drejtoria e Patentave në Tiranë, pasi shoferi pretendonte se kishte konstatuar lëndë plasëse.

Ai njoftoi policinë, e cila bëri rrethimin e zonës deri sa në vendngjarje mbërritën ekspertët xhenierë.

Pas kontrolleve në mjet, rezultoi se nuk kishte asnjë lëndë eksplozive dhe u shoqërua drejtuesi i makinës për t’u marrë në pyetje. Elvis Boshi do të merret në pyetje nga Oficerë të Policisë Gjyqësore.

Comments