Tmerr në festivalin e demave në Spanjë, ja si u shtyp një person (VIDEO+18)

308

Festivali i demave në Pampola të Spanjës ka vijuar edhe me ditën e dytë të organizimit duke sjellë të tjerë të lënduar.

Kamerat kanë fiksuar një person që ngrihet në ajër nga brirët e demave dhe më pas shkelet nga ta. Fatmirësisht, ai është jashtë rrezikut për jetën.

blob:http://www.dailymotion.com/8a957b7c-0971-4a1e-987f-91addcf896e3

Comments